Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tražio hranu

Medvjed uhvaćen u krađi automobila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada se upalio alarm u njihovu automobilu, a potom i svjetlo, bračni par iz Colorada nazvao je policiju jer su pomislili da im netko pokušava ukrasti automobil.

Kada su šerifovi zamjenici došli na mjesto događaja u automobilu su zatekli - mladog medvjeda. 'Ne znam tko je bio više iznenađen, on ili mi', kazala je glasnogovornica šerifova ureda Mikel Baker. Fotografirali su ga i potom otvorili vrata automobila. 'Nestao je u sekundi. No, očito je vrlo pametan kad je naučio kako otvoriti vrata od automobila', dodala je Baker.

Pročitajte i ovo Snimka medvjedića u brlogu iznad Bakarca - 1 U blizini Bakarca VIDEO Mala šetnja pretvorila se u pravu dramu: Snimao dva mladunca, a onda mu je medvjedica pokazala gdje mu je mjesto Screenshot Djelić sekunde VIDEO Skijaš snimio zastrašujući trenutak: Zamalo sam naletio na njega

Medo je ušao, ali vrata su mu se u međuvremenu zatvorila pa više nije znao kako izaći van. U automobilu je, vjerojatno od straha, učinio priličnu štetu. 'Medvjedi su jako gladni u periodu kad se pripremaju za hibernaciju. Stoga u automobilima ne treba ostavljati nikakvu hranu jer imaju jako dobar njuh i hranu nanjuše nadaleko. Vjerojatno je ovaj zato i ušao u automobil. Prije nekoliko godina smo imali slučaj da je medvjed ušao u automobil i u potpunosti ga uništio zbog jogurta', kazala je Baker. 


 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene