Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ma tko bi rekao

Pronašao više od 225 tisuća kuna i odlučio učiniti po svom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Konobar Applebee's restorana u kalifornijskom Fresnu vratio je 32.000 dolara obitelji koja je novac ostavila za stolom za kojim je objedovala, objavili su petak iz Applebee'sa.

Ovaj hvale vrijedan slučaj dogodio se u srijedu. Novac se je nalazio u platnenoj vrečici na stolu, a konobar ga je predao poslovođi restorana, koji je o tome izvijestio policiju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Paket iz inozemstva Čekala je paket sa zlatom i vrijednosnim papirima, uplatila novac, ali uskoro je shvatila da mora nazvati policiju Ilustracija Ostala bez ušteđevine Desetke tisuća eura žena je predala lažnoj bankarici koja joj je došla na vrata

Dan kasnije obitelj je prijavila njegov nestanak policiji, a novac je vraćen obitelji nakon što je policija utrvrdila da je stečen na legalan način.

Konobar iskoristio priliku: Otkrio 'rupu' u sustavu pa mjesecima živio kao milijunaš

Applebee's je američki lanac restorana, a pošteni konobar u njemu radi deset godina. Konobar je želio ostati anoniman i odbio je nagradu koju mu je obitelj ponudila.

Također, stol na kojem je pronašao novac nije bio pokriven sigurnosnim kamerama, a iznos pronađenog novca blizu je njegove jednogodišnje plaće. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene