Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slučajan snimak

Konja u punom galopu snimio policijski radar

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odbjeglog konja u punom je galopu snimio policijski radar u Njemačkoj. Kako hitri konj nema, naravno, nema registarske oznake, policija se morala dati u klasičan lov.

'Konj je galopirao punom brzinom nekoliko kilometara prije nego li je zaustavljen i uhvaćen te prebačen na farmu s koje je pobjegao', rekao je glasnogovornik policije, a prenosi orange.co.uk.

Pročitajte i ovo Konji Svaka čast! Anamarija je radila tri posla da bi spasila konje koji su trebali završiti u klaonici: "Nisam se mogla pomiriti s time" Policija na autocesti zaustavila muškarca koji je pod utjecajem alkohola jahao konja Još uvijek nosio bocu Nije vozio, ali je jahao pod utjecajem alkohola: Policija na autocesti zatekla nesvakidašnji prizor

Životinja je uhvaćena policijskim radarom u gradu Meppenu, ali kameru je pokrenuo zapravo prebrzi automobil, samo se konj slučajno našao u istom kadru. 'Vozač je pitao može li izbjeći plaćanje kazne, jer je tvrdio da se samo htio maknuti s puta odbjeglom konju. Tu je bar govorio istinu', dodao je isti glasnogovornik.

Konj je ubrzo uhvaćen i vraćen u svoju staju bez dodatnih incidenata. Pobjegao je zbog polomljene ograde, koja je nakon incidenta popravljena.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene