Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova formula

Kombinacija za mršavljenje koja šokira znanstvenike

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Konačno smo dočekali novi proizvod SlimCut: produkt koji sadrži 21 prirodan sastojak u patentiranoj formuli. Pročitajte zašto šokira svojim učincima.

Neprekidno slušamo o raznim vrstama proizvoda za mršavljenje: onima koji pospješuju topljenje masnoća, smanjuju tjelesnu težinu, pospješuju metabolizam… Nova formula koja se je upravo u ovom tjednu pojavila na hrvatskom tržištu, a proizvodi se u EU, šokira sa kombinacijom znanstveno dokazanih učinaka. Na mršavljenje utječe na slijedeće načine:
- 24/7 topi masnoće, čak i kada mirujete
- ubrzava metabolizam
- povećava razinu energije, što je posebno važno tijekom dijete

Patentirana formula

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Smetao mu njezin trbuh Dečko joj rekao da je predebela za seks. Evo kako je reagirala! Slika nije dostupna Pravilna prehrana 7 namirnica koje 'tope' kilograme

Patentirana formula Fiit-NS® koju sadrži proizvod SlimCut, pomaže u vašoj probavi i ubrzava rad metabolizma i ako želite mršaviti bez promjene životnog stila i prehrambenog režima.

Jennifer Lopez: Opasna minica koja je otkrila noge bez celulita

Ova aktivnost patentiranog mixa Fiit-NS® sadrži idealnu kombinaciju 21 prirodnog sastojka, među kojima su ekstrakt koštice grejpa, grožđe, zeleni čaj, guarana i crna mrkva – sa 60% ili više polifenola. Veliki učinak postiže se i s vitaminom B3 – njegova aktivnost povećava sinergijski učinak polifenola i kofeina, koji podiže razinu energije tijekom mršavljenja.

Dvostruko-slijepa studija

Najbolji dio formule SlimCut Fiit-NS® je u tome da ona ima znanstveno dokazano djelovanje! Dvostruko-slijepa studija koja je trajala više tjedana sprovedena je s ljudima koji imaju povećanu tjelesnu težinu (BMI između 30 i 33,3). Dok je jedna grupa primala formulu Fiit-NS®, druga je primala „placebo“, a svi sudionici u istraživanju nastavili su se prehranjivati kao i prije početka studije, a tjelesnoj aktivnosti su namijenili 30 minuta tjedno.

Rezultati su šokirali znanstvenike!

Iako sudionici u studiji nisu promijenili svoj životni stil, skupina koja je uzimala dodatak prehrani s formulom Fiit-NS®, postigla je slijedeće rezultate:
- 6 kilograma manje u prosjeku
- smanjen opseg struka
- smanjen opseg bokova

- 52% povećanje razine energije
- 53% povećanje općeg raspoloženja

Kada dijeta postaje normalni dio života

Formulom Fiit-NS®, koju sadrži Sensilab SlimCut, dijeta postaje normalni dio svakodnevnice. Naime, kombinacija 21 prirodnog sastojka u ovom dodatku prehrani pomaže vam u postizanju zdrave tjelesne težine na zdrav način, bez osiromašivanja vašeg tijela važnih nutrijenata, do čega obično dolazi uz stroge dijete.

SlimCut je vaš novi prijatelj u mršavljenju i pomoći će vam da lakše izgubite kilograme koji su se vremenom prikupili. Posebna kombinacija sastojaka pomoći će vam istopiti masnoće sa sinefrinom – aktivnim sastojkom gorke naranče, koji je također dodan ovom mixu, i ima značajan termogeni učinak na tijelo te potiče topljenje masnoća.

Ekskluzivno lansiranje!

Sensilab SlimCut tek je lansiran na Hrvatsko tržište. Požurite s kupnjom i iskoristite popuste koje imate na raspolaganju. Vjerujemo da za ovako kvalitetan i znanstveno dokazan proizvod akcija neće dugo trajati!

Danas naručite SlimCut u akciji >>

Na Sensilab SlimCut imate i 30-DNEVNO JAMSTVO NA ZADOVOLJSTVO - ako u 30 dana nećete biti zadovoljni rezultatima, možete zatražiti puni povrat novca!

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene