Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Enigma dana

Koliko mu može biti godina? Neki kažu 10, neki 40!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Moguće je da govorimo o ahondroplaziji, a u tom smjeru razmišlja i jedan korisnik Reddit koji boluje od istog poremećaja.

Zahvaljujući popularanim internetskim stranicama i društvenim mrežama, počevši od 9gaga i Reddita, tisuće ljudi diljem svijeta se upravo zabavlja pitanjem koliko je godina osobi koju ćete vidjeti na fotografiji.

Pročitajte i ovo Ubijeni Jesse Baird i Luke Davies Optužen za dva ubojstva Traje potraga za tijelima voditelja i njegova dečka, ubio ih je policajac: Otkriveno što je ubojica radio satima nakon ubojstva Prabowo Subianto (L) i Gibran Rakabuming Raka (D) "Najbolji Indonežani" Nakon neslužbenih rezultata Subianto proglasio pobjedu, rivali daleko iza njega

Raspon odgovora je upravo nevjerojatan - od deset sve do četrdeset - jer su pojedini uvjereni da na slici vide dijete, dok su drugi mišljenja da prikazuje odraslog muškarca rođenog s poremećajem rasta.

Tko je u pravu ne znamo vam reći, što i zato što se o fotografiji u ovome trenutku zna samo toliko da je snimljena u Indoneziji, a što i zato što su detalji na njoj zbunjujući.

Naime, policijske uniforme su dostupne tamošnjim mališanima, dapače policija ih često dijeli tijekom raznih edukacijskih posjeta školarcima, a i cigareta u ruci može navesti na krivi zaključak.

Isto kao i neobična narukvica na lijevoj ruci, odnosno sat na desnoj čiji remen podsjeća na dječiji. Na koji se detalj onda usredotočiti? Na oči? Bore na čelu?

Moguće je da govorimo o ahondroplaziji, a u tom smjeru razmišlja i jedan korisnik Reddit koji boluje od istog poremećaja. Riječ je o bolesti koja uzrokuje patuljasti rast. 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene