Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kuglica rekordne cijene

Koliko biste dali za sladoled od 23-karatnog zlata?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
S dolaskom vrućih ljetnih dana, mnogi će poželjeti rashladiti se uz sladoled, jednu od najomiljenijih poslastica na svijetu. No, sladoled koji nudi jedan njujorški restoran, ne samo da je hladan i sladak, već vrijedi zlata.

Restoran Serendipity 3 ugostio je mnoge poznate osobe, poput Marilyn Monroe i Jackie Kennedy, koje su bile njegove redovne gošće. Restoran je, isto tako, poslužio i kao scenografija za film Serendipity iz 2001. s Johnom Cusackom i Kate Beckinsale u glavnim ulogama.

Pročitajte i ovo PR oglas King Harmony osvojio srebro u kategoriji Najinovativnijeg sladoleda, Ledo nagrađen i za najbolje tehničko rješenje Ilustracija "Totalno me blokirao" "Tražila sam da mi pronađe partnera": Zagrepčanka monahu uplatila tisuće eura, obiteljsko zlato poslala mu autobusom

>> Biste li dali 190.000 kuna za zalogaj ovog deserta?

Prava zvijezda ovog restorana je, međutim, "Opulence Sundae", ledena poslastica prekrivena jestivim listićima od 23-karatnog zlata. Oni koji žele probati ovaj zlatni desert moraju ga naručiti dva dana unaprijed i, naravno, izdvojiti 1.000 dolara!

Kako prenosi CNN, oko 50 osoba godišnje naruči ovu poslasticu koja se sastoji od sladoleda s okusom vanilije s Tahitija, preljeva od najfinije toskanske čokolade i kandiranog voća. Sve to, servira se u kristalnoj posudi sa zlatnom žličicom. "Ovi bogati okusi i jedinstven izgled zaslužuju 1.000 dolara", ističe šef restorana.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene