Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Kad nema mame

Kokoš posvojila štence rottweilera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kokoš imena Mabel ljubav prema ekstremnim sportovima dovela je do najveće razine, posvojila je štence rottweilera.

Prije toga imala je okršaj s konjem nakon kojeg je ozlijedila nogu zbog čega su joj vlasnici dopustili da spava u kući gdje je našla psiće. Mabel i njeni psići žive na farmi u Shrewsburryju. Brine se da psićima bude toplo tako što sjedi na njima dok spavaju u košari. Mabel je zapravo vrlo hrabra jer psići nisu siročad, imaju majku, rottweilericu koja se zove Nettle. Mabel čeka da se Nettle odmakne od njih, pa onda ona uđe u košaru i sjedne na psiće. Vlasnici pasa i kokoši su Ros i Edward Tate.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna šutirali kokoš poput lopte Privedena dvojica: Kaznene prijave zbog sramotne "zabave" kod Benkovca čiji je video šokirao javnost Slika nije dostupna NEVJEROJATNI INCIDENT Srbijanska političarka na presici ustvrdila da Vučić surađuje s kriminalcima pa je gađali - živom kokoši

'Kokoš se izlegla prije godinu dana. Trebala je završiti kao nečiji ručak, ali spasili smo je i donijeli kući. Nažalost, imala je 'incident' s konjem pa je ozlijedila nogu. Zbog toga smo je tijekom zime odlučili držati u kući,' rekao je Edward. Izgleda da Mabel nije zabrinuta da bi Nettle mogla braniti svoje štence, što inače ženke čine. Prema psićima se ponaša kao da su njeni pilići.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene