Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I još dobio batine

KOJI PEH: Opljačkao banku pa opljačkali njega!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac iz Teksasa je opljčkan samo nekoliko trenutaka nakon što je i sam opljačkao banku. No, to nije sve...

Samo nekoliko trenutaka nakon što je opljačkao banku i ukrao više od 5.000 dolara, jedan je muškarac i sam opljačkan. Prema riječima očevidaca, muškarac u majici I <3 Texas je trčao niz ulicu prema svom stanu, a iz vreće koju je nosio ispadao mu je novac.

Nekoliko trenutaka kasnije, dvojica su muškaraca, koji su ga cijelo vrijeme pratili, ušli za njim u stan i iznijeli vreću novca.

NADZORNA KAMERA Pljačkaš elektrošokerom napao draguljara, otjeran batom za meso


Susjedi nesretnog pljačkaša su pozvali policiju koja je odmah otišla u njegov stan gdje su ga zatekli s ozljedama. Njegov cimer je policiji ispričao da mu je par dana prije priznao da planira pljačku banke. Ipak, obojica su uhićena, dok napadači na pljačkaša nisu uhvaćeni.

Pročitajte i ovo Prometni policajci lažno izdavali kazne za prekršaje Podignuta prijava Kakva akcija! Dvojica policajaca vozačici USKOK-ova auta pokušali naplatiti nepostojeći prekršaj Nepoznata žena prevarila 75-godišnjakinju i iz torbice joj ukrala nekoliko tisuća eura Opreza nikad dosta Došla 75-godišnjakinji na vrata i rekla da ima poklon: Ubrzo je iz torbice nestalo nekoliko tisuća eura

Inače, to nije jedini takav slučaj. Kako piše Huffington post, u svibnju je jednog lopova, nakon što je ženi ukrao mobitel, udario autobus. Prošao je samo s lakšim ozljedama.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene