Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Uvijek ih fotografiram'

Kirurg tijekom operacije pacijentici slikao genitalije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Eric Scholten prošle je godine u veljači ugrađivao silikone u grudi jedne žene kada mu je pogled pao na njezine genitalije koje su bile pokrivene kirurškom plahtom. Tada ih je odlučio uslikati za privatni album.

Ugledni britanski estetski kirurg Eric Scholten vraćen je na posao nakon što je prethodno bio suspendiran jer je jednoj pacijentici bez njezina prethodnog pristanka usred operacije iPhoneom fotografirao genitalije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Oružani obračun Ubio plastičnog kirurga jer mu je loše operirao veliki nos Slika nije dostupna Pod nož Operacija po operacija: Estetski kirurg napravio sebi 'savršenu ženu'

Ugrađivao joj silikone

Eric Scholten prošle je godine u veljači ugrađivao silikone u grudi jedne žene kada mu je pogled pao na njezine genitalije koje su bile pokrivene kirurškom plahtom. Daily Mail piše da ih je tada odučio uslikati iPhoneom za svoj privatni album.

Bio suspendiran 18 mjeseci

Slučaj je komentirao s pomoćnim osobljem pa je, nakon operacije u privatnoj bolnici Fitzwilliam u Peterboroughu, prijavljen i opravdano kažnjen suspenzijom od 18 mjeseci. No uložio je žalbu koja je nedavno usvojena pa ga je bolnica morala vratiti na posao prije isteka kazne.

>> Evo koliko često se operira pogrešan pacijent ili pogrešan dio tijela!

Kirurg se ispričao

Scholten se u međuvremenu ispričao za počinjeni prijestup te je kazao kako su mu namjere bile '' čisto profesionalne''. 'Moj interes je bio profesionalan. Uvijek u dosje stavljam fotografije ženskih genitalija da bih pacijenticama lakše objasnio koji problem imaju i kako im se može pomoći', rekao je na sudu pacijentici koju je slikao te joj pojasnio da je imao namjeru naknadno tražiti njeno odobrenje. (Agencija VLM)
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene