Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na poplavljenom području

Dobio otkaz jer je tražio da ga nose na leđima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Komunistička partija 'otklonila' je Wanga iz svojih redova iako su negirali da je natjerao Dinga da ga nosi već su kazali da se on – dobrovoljno javio.

Kineski je dužnosnik dobio otkaz nakon što se doznalo da je jednog radnika natjerao da ga nosi na leđima kako on ne bi hodao po blatu i umazao svoje cipele!

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna KP Kine mijenja ustav, vjerojatno će uključiti Xijeve teorije Slika nije dostupna Još samo treba nadmašiti djeda... Više nije prvi sekretar, Kim Jong-Unu dodijeljena nova funkcija

Optužen je da je na taj način osramotio Komunističku partiju Kine, piše Daily Mirror. Wang Junhua, zamjenik direktora u državnom uredu u gradu Guixi, dobio je otkaz jer je svojeg podređenog, Ding Xianbaoa, natjerao da ga nosi na leđima tijekom posjeta poplavljenom području na kojem se utopilo dvoje studenata.

Hu Peng, jedan od onih koji su bili na mjestu događaja, kazao je za kineske medije: 'Izgledao je arogantno i kao da se dosađuje. Bilo je jasno da je samo došao radi skupljanja jeftinih političkih poena. No, kada je vidio da bi mogao umazati svoje bež cipele i smočiti noge, pokazao je svoj pravi karakter. Naredio je tom čovjeku da ga nosi na ramenima. Zajašio ga je kao da je magarac. Bilo mi ga je stvarno žao zbog ponižavajuće situacije.'

VIDEO Evo kako održavaju tjelesnu formu

Komunistička partija 'otklonila' je Wanga iz svojih redova iako su negirali da je natjerao Dinga da ga nosi već su kazali da se on – dobrovoljno javio. No, priznali su da je napravio pogrešku.
'Ovako stvari ne funkcioniraju u Kini. Trebao je obuti čizme, a ne natjerati čovjeka da bude njegov osobni nosač.'

Otpušteni dužnosnik se žalio, no Partija je poručila da je njihova odluka - konačna.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene