Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Umalo ostala paralizirana

Kihnula i iščašila dva kralješka na vratu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kihanje je, čini se, opasnije nego što se to misli. Jedna Australka, nakon što je kihnula, iščašila je vrat.

Monique Jeffrey, 28-godišnjakinja, prilikom kuhanja iščašila je dva kralješka u vratu. Sjedila je u krevetu i nije ništa posebno pritom radila.

Pročitajte i ovo Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan" Ilustracija Australski poučak Oni su odlučili podići minimalnu plaću: ''Želimo da ljudi zarađuju više''

>> Upucan u glavu, kihnuo, metak izletio van

'Jednostavno sam znala kako nešto nije u redu. Osjetila sam kako mi se nešto u vratu pomaknulo i tad je nastupila bol', rekla je Jeffrey, a prenosi orange.co.uk. Nakon kihanja, 28-godišnja majka 10-mjesečnog djeteta, ostala je nepokretna.

Na svu sreću imala je mobitel u ruci i jedva je uspjela otipkati poruku suprugu i pozvati ga upomoć. Prebačena je uskoro u bolnicu, no tamo su joj rekli kako se samo radi o grču mišića i dali su joj vježbe za opuštanje mišića.

No nekoliko sati nakon posjeta bolnici, Jeffrey je počela gubiti osjet u lijevoj ruci. Hitno je opet prebačena u bolnicu i odvedena na rentgen, gdje je ustanovljeno kako su joj dva vratna kralješka iščašena.

Jeffrey je neugodu doživjela prije dva tjedna i sada se oporavlja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene