Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otišla na operaciju

Zbog poremećaja morala je dojke lijepiti selotejpom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svaka dojka Kerishe Mark težila je gotovo sedam kilograma, a kako bi ih nekako nosila, lijepila ih je samoljepljivom trakom.

Kerisha Mark iz Teksasa boluje od rijetkog poremećaja – gigantomastije. Riječ je o sindromu enormnog povećanja dojki.

Grudi su joj oduvijek bile velike, no u kasnim 30-tima počele su rasti i još više rasti. Gigantomastija je inače posljedica hormonalnog poremećaja, a dijagnosticira se kada je težina grudi veća od tri posto tjelesne težine.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kirurginja bez dozvole Spojila joj dojke u jednu i podignula kapke koje više nikad neće moći zatvoriti Slika nije dostupna Biste li se prijavili? Oglas za posao: Traži se djevica velikih grudi za branje čaja

'Nisam moga trčati, skakati pa niti išta raditi vani. Osim toga, ljudi su buljili u moje grudi i pitali me mogu li ih dotaknuti kako bi se uvjerili da su prave', ispričala je za Washington Post, a prenosi Daily Mail.

Kazala je kako joj je svaka dojka težila gotovo sedam kilograma, a da bi ih uopće nekako držala lijepila ih je samoljepljivom trakom.

Svima je lagala: Ona uopće nema tri dojke

Za 40. rođendan odlučila je otići na operaciju smanjivanja grudi. Plastični kirurg Franklin Rose kazao je da u svojih 35 godina karijere nije vidio toliko velike grudi.

Operacija smanjivanja izvedena je u listopadu, a uklonjeno joj je oko sedam kilograma tkiva. Kerisha Mark osjeća se sjajno sa svojim novim 'DD' grudima; želi početi vježbati, i naravno, nabaviti novu garderobu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene