452560
452560
452560
452560
452560

Kava i Studentski vodič za početak nove akademske godine na fakultetima

  • , 05.10.2016., 16:03
  • Autor:
  • komentara

Već 11 godina, na početku svake akademske godine, svim studentima grada Zagreba dijeli se Studentski vodič – knjižica sa servisnim informacijama, radnim vremenima menzi, Nacionalne i sveučilišne knjižnice, rasporedom reda vožnji noćnih i dnevnih tramvaja. Kako ne bi sve bilo tako ozbiljno nalaze se tu i savjeti kamo izaći u gradu, koje su top aplikacije koje svaki student treba imati te kako jeftino putovati i iskoristiti studentske popuste.

 
 
 
 
Studentski vodič (Foto: PR)
Studentski vodič (Foto: PR)

I ove godine Studentski vodič besplatno će se, uz Black'n'Easy tursku kavu, dijeliti u prvom i drugom tjednu mjeseca listopada po fakultetima u Zagrebu, Studentskom centru te u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici. Vodič je nastao kao odgovor na potrebe samih mladih studenata koji na fakultetima ne dobivaju dovoljno informacija gdje i kako što pronaći.Vodič se tiska u čak 35.000 primjeraka kako bi ga dobili svi studenti, a financira se isključivo uz pomoć oglašivača, koji putem Studentskog vodiča studentima nude dodatne popuste i pogodnosti.

Začetnik Studentskog vodiča, Bojan Bernik, i sam je bio student kada je prije 11 godina započeo s ostvarivanjem ideje o izdavanju knjižice s bitnim informacijama za studente. Iako je početak bio trnovit, a potraga za oglašivačima teška, sav trud se isplatio, Studentski vodič je danas prepoznat među studentima, pa tako već 11. godinu zaredom čini sastavni dio studentskog života.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se