Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ssssslijepi putnik

Kapetane, imamo zmiju u avionu: Putnike prestrašio zelenkasti reptil

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djelatnici kontrole zračne plovidbe su zrakoplovu dali prednost pri slijetanju.

Ljudi koji su u nedjelju krenuli put Ciudad de Méxica iz Torreona prilično su se preplašili kada je otprilike metar dugačka zelenkasta zmija iznenada izvirila i pala na sjedala.

Pročitajte i ovo Zmija smukulja u Dubravi uspješna akcija FOTO/VIDEO Uzbuna u Dubravi! Zmija se uvukla u zid garaže, intervenirali iz Dumovca Ilustracija Drama u Beogradu Građani u šoku! Ogromna zmija uočena u centru grada: "Mogla joj je ući u stan"

Kako je uopće dospjela u zrakoplov ni u ovom trenutku nije jasno, međutim mediji prenose da srećom strah nije u konačnici izazvao i paniku.

Dapače, smireniji putnici su prišli reptilu i prepriječili mu put pomoću deka, a kada su od pilota doznali što se zbiva, djelatnici kontrole zračne plovidbe u Ciudad de Méxicu su zrakoplovu dali prioritet pri slijetanju.

Na tlu se našao već nekih desetak minuta kasnije te su svi iz njega izašli živi i zdravi. Stručnjaci za zmije do sada na temelju snimke nisu uspjeli utvrditi je li predstavljala prijetnju, ali su zato neki šaljivci iskoristili priliku i autora snimke, Indalecija Medinu, na Twitteru upitali jesu li imali podršku Samuela L. Jacksona.

Naime, tog čuvenog glumca ljubitelji filmova između ostalog pamte i po ulozi u Zmije u avionu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene