Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tvitali što nisu smjeli

Kaos na Twitteru: Što zrakoplov radi u njenoj vagini?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Priča o Sari, nizozemskoj tinejdžerki koja je uhićena nakon što je u šali u tweetu upućenom zrakoplovnoj kompaniji American Airlines dala naslutiti da će izvesti teroristički napad, dobila je svoj nastavak.

Kao što to već obično biva, vijest o glupoj šali obišla je svijet, a korisnici društvenih mreža počeli su ismijavati incident. Na Twitteru su tako ljudi počeli objavljivati poruke slične onoj koju je objavila "Sarah", prijeteći terorističkim napadima. Jedna korisnica otišla je tako daleko da je pitala American Airlines zašto je zrakoplov završio u vagini, priloživši uz upit fotografiju koja pokazuje igračku zrakoplova u vagini, prenosi The Verge.

Pročitajte i ovo Ryanaira zrakoplov Drama u zračnoj luci Tragična smrt na nebu: Putnik preminuo od na letu Ryanaira, s njim bila i trudna supruga Pad aviona U plamenu VIDEO Dramatična snimka pada ruskog aviona: Vatrena buktinja zahvatila zrakoplov, pilot spašen 200 metara od obale

Uhićena 14-godišnjakinja koja se predstavila kao član Al Kaide!

Ta je fotografija nekako uspjela završiti u tweetu je poslao US Airways, podružnica American Airwaysa. Iz US Airwaysa su se ispričali zbog incidenta, objašnjavajući kako su htjeli označiti fotografiju kao neprikladnu, no zabunom je završila u odgovoru korisniku. Sporni tweet je izbrisan, no bizarna fotografija je obišla internet. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene