Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šok i nevjerica

Rodila dijete na odmoru pa dobila račun od milijun dolara!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon tjedan i pol hospitalizacije, Jennifer su izvijestili kako joj zdravstveno osiguranje koje je uplatila prije putovanja ne pokriva troškove tog liječenja.

Kanađanka Jennifer Huculak-Kimmel majka je jednogodišnje djevojčice Reece koju je rodila tijekom odmora na Havajima. Djevojčica je rođena u listopadu prošle godine devet tjedana prerano te je u bolnici Kapiolani šest tjedana provela u inkubatoru.

Nakon tjedan i pol hospitalizacije, Jennifer su izvijestili kako joj zdravstveno osiguranje koje je uplatila prije putovanja ne pokriva troškove tog liječenja. Kontaktirala je osiguranje iz kojeg su poručili kako će sve biti riješeno. Šok je uslijedio kada su joj u bolnici ispostavili račun na gotovo milijun dolara, piše Hawaii News a priču je objavio i CTV.

'Bili smo u šoku kad smo vidjeli račun od 950.000 dolara. Upravo iz tih razloga uplatili smo osiguranje kako bi izbjegli ovakve situacije. Mi smo rado platili premiju, a oni bi trebali platiti račun', rekao je Jenniferin suprug Darren.

Pročitajte i ovo Epicentar potresa na Havajima Muana Loa Najveći vulkan na svijetu pogodio potres, stanovnici uznemireni: "Jako nas je uzdrmalo. Zatresla su se sva stakla" Potres na Havajima EMSC zatrpan poruka Snažan potres pogodio Havaje: "Trajalo je dobrih 45 sekundi, sve se snažno treslo"

VIDEO Snimali bebu dok spava: Snimka ih je iznenadila...

Iako je Jennifer dva mjeseca prije poroda liječila upalu mjehura zbog koje je krvarila, njezin liječnik rekao je kako prijašnje stanje nije utjecalo na uranjen porod.
'Nema načina da to platimo, jedino što možemo je proglasiti vlastiti bankrot', zaključio je Darren.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene