Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatno

Kakva ideja: Liječnica lopove plaši - injekcijama zaraženim HIV-om!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ima raznih načina za borbu protiv lopova - nadzorne kamere, alarmi, pas čuvar... No, jedna brazilska liječnica je otišla korak dalje - na ogradu je postavila injekcije zaražene virusom HIV-a.

Liječnici iz brazilskog grada Sobradinha dojadilo je da joj lopovi gotovo svakodnevno preskaču ogradu i kradu stvari iz dvorišta. Već su joj ukrali kosilicu, fen i kameru pa je odlučila tomu stati na kraj postavljanjem injekcija zaraženih virusom HIV-a na metalnu ogradu i upozorenjem na kojem piše: 'Zid s HIV pozitivnom krvlju. Zabranjen ulazak'.

Pročitajte i ovo Liječnica Oštetila HZZO Lažirala recepte i preprodavala lijekove: Podignuta optužnica protiv liječnice dilerice Likvidacija Darka Geislera Nedeljkovića Sasuo kišu metaka u njega VIDEO Procurila uznemirujuća snimka: Pred ženom i djetetom brutalno likvidirali pripadnika škaljarskog klana

Neobičan ustav protiv provalnika liječnica je postavila 18. kolovoza, no iako je zaustavila lopove, na noge je digla susjede koji su je prijavili vlastima kao 'opasnu po okolinu'.

20. kolovoza predsjednik četvrti je liječnici naložio da ukloni injekcije u roku od pet dana i naplatio joj kaznu u visini od 80 eura. Injekcije su uklonjene dan kasnije, no liječnica će zbog svog čina morati na psihijatrijsku procjenu. Prijeti joj i oduzimanje dozvole zbog uporabe kontaminiranog materijala kojeg je uzela iz bolnice u kojoj je radila. 


Doctor scares thieves away with HIV-infected... by Zoomin_UK

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene