Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Fenomenalna Hrvatska

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako su se Žujini likovi snašli u jedinoj pustinji u Hrvatskoj i kako se profesionalno spajaju nadolazeći blagdani?

Nakon što je oduševila 94 posto svojih fanova, kampanja Ožujskog piva Fenomenalna Hrvatska dobila je svoj nastavak. Kroz zgode glavnih Žujinih likova, već smo se upoznali s brojnim hrvatskim fenomenima, poput nadzornih kamera, propuha i hrvatskih svadbi koje mogu trajati duže i od nekih brakova.
Novi TV spotovi kampanje Fenomenalna Hrvatska donose nastavak otkrivanja hrvatskih fenomena koji su protkani našom kulturom toliko da su jednostavno fenomenalni. Žujini likovi ovog puta pokazuju kako su se snašli u hrvatskoj pustinji uz svoje omiljeno pivo i kako su proveli ljetovanje na Otoku koji nije okružen morem. Ako ste među rijetkima koji ne znaju da u Hrvatskoj postoji pustinja, nemojte biti oni rijetki koji neće pogledati novi Žujin TV spot.

Drugi nastavak Fenomenalne Hrvatske donosi odgovor na pitanje koju dostavnu službu Hrvati najviše koriste te kako se profesionalno spajaju nadolazeći blagdani. Ako već niste zaokružili svoje spojene dane na kalendaru, pogledajte kako to rade profesionalci u novom TV spotu Fenomenalne Hrvatske.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene