Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čestitke, fotografije, recepti...

Kako smo s čitateljima obilježili Božić!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Redakciju Dnevnik.hr-a razveselio je velik broj čestitki i fotografija koje su pristizale iz svih krajeva Hrvatske.

Dnevnik.hr je početkom mjeseca svojim čitateljima dao mali zadatak - trebali su na našu adresu poslati čestitku i to onu pravu, s markicom. Čini se da su se vrijedni čitatelji odmah primili posla jer je u našu  redakciju do danas je stiglo mnoštvo prekrasnih čestitki u kojima su pisali želje, poruke i pjesme koje su nas jako razveselile.

>> Napišite nam božićnu čestitku. Onu pravu, s markicom!
>>
Budi i ti dio najveće božićne čestitke

Mnogi su nam poslali i fotografije svojih božićnih jelki, a među njima se posebno istaknula kreativna čitateljica koja je poslala fotografiju svog bora koji je koštao svega 20-ak kuna. Sve što joj je pri izradi koristila jesu kolaž od sjajnijeg papira, selotejpa, malo zlatne trakice i jedna mašna koju je stavila na vrh bora.

>> Božićna jelka za 20-ak kuna?! Evo kako!

Kako bi našim čitateljima olakšali pripremu specijaliteta za blagdanski stol, imamo i božićni jelovnik koji je za Dnevnik.hr napisao i pripremio Mate Janković. Sve recepte možete pronaći OVDJE.

Šaljite nam i dalje fotografije vaših blagdanskih ideja na moj.report@novatv.hr, te novogodišnje čestitke na adresu: Nova TV (za portal Dnevnik.hr), Remetinečka cesta 139, 10 000 Zagreb.One najkretivnije ćemo i objaviti!

Pročitajte i ovo Liječnica Oštetila HZZO Lažirala recepte i preprodavala lijekove: Podignuta optužnica protiv liječnice dilerice Renata Čulinović Čaić Oglasio se Beroš Liječnici postavili novi ultimatum Vladi: "Idemo u štrajk ako ne ispunite naše zahtjeve"

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene