458601
458601
458601
458601
458601

Kako najbrže do fiskalne blagajne

  • , 28.11.2016., 10:44
  • Autor:
  • komentara

U HT-u Mini fiskalna blagajna za samo 1 kunu i bez ugovorne obveze.

 
 
 
 
FOTO: Hrvatskitelekom.hr
FOTO: Hrvatskitelekom.hr

Mali poduzetnici i obrtnici dočekali su dva mjeseca najveće blagdanske potrošnje. Na adventskim sajmovima i događanjima diljem zemlje imaju priliku pokazati i prodavati svoje proizvode, no kako brzo i jednostavno izdavati fiskalizirane račune?

Mini fiskalne blagajne Hrvatskog Telekoma idealno su rješenje za rad na štandovima jer u jednom uređaju objedinjuju blagajnu, pisač, internetsku vezu, blagajničku aplikaciju te omogućuju i plaćanje kreditnim karticama. Dodatno, cijena instalacije Mini Fiskalne blagajne trenutno iznosi samo 1 kunu i to bez ugovorne obveze, a mjesečna naknada za korištenje obračunava se prema principu „plati koliko koristiš“. Ako se usluga koristi, na primjer 10 dana, korisnik će platiti samo tih 10 dana korištenja, a ne za cijeli mjesec.

S Mini fiskalnom blagajnom HT-a moguće je odmah započeti s radom jer će vam ona biti isporučena s već unesenim cjenikom i FINA certifikatom, a za sva pitanja koja ne postavite za vrijeme besplatne edukacije, stručnjaci HT-a osiguravaju 24-satnu podršku.

Ova rješenja omogućuju unos te ažuriranje proizvoda, usluga i cijena putem uređaja bilo kada. Uključeno je i održavanje opreme na lokaciji korisnika, kao i tehnička podrška 24 sata na dan, a u slučaju gubitka ili oštećenja uređaja postoji mogućnost zamjene mini fiskalne blagajne.

Više o fiskalnim rješenjima Hrvatskog Telekoma doznajte na: https://www.hrvatskitelekom.hr/poslovni/ict/fiskalizacija ili pozivom na 0800 9100.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se