Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snapchat

Kako možete iskoristiti izlazak Snapchata na burzu u 3 laka koraka?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Već nakon prvog dana trgovanja cijena po dionici je uspjela porasti na 29 dolara, čime je kompanija dostigla vrijednost od čak 30 milijardi dolara.

Pročitajte i ovo PR Fortrade Limited Zrakoplovne tvrtke očekuju profit od 779 milijardi dolara u 2023. Naučite kako trgovati cijenom dionica zrakoplovnih tvrtki PR Fortrade Kako trgovati cijenom dionica svjetskih tvrtki iz svog doma?

Samo prije deset dana Snap, kompanija koja je kreirala popularni Snapchat, izašla ja na burzu sa najvećom inicijalnom ponudom od 2014. godine.

S početnom cijenom dionice od 17 dolara, vrijednost kompanije dostigla je 3.4 milijarde dolara, čime su nadmašeni rezultati Googlea iz 2004. godine od 2.09 milijardi i Twittera iz 2013. od 1.9 milijardi.

Već nakon prvog dana trgovanja cijena po dionici je uspjela porasti na 29 dolara, čime je kompanija dostigla vrijednost od čak 30 milijardi dolara.

Svi čitatelji Dnevnika mogu iskoristiti Snapov izlazak na burzu u 3 jednostavna koraka:

1. Kliknite na link ovdje

2. Popunite prijavu

3. Preuzmite 50 eura za trgovanje cijenom dionica Snapa (takozvani CFD-i) i trgujte potpuno besplatno, a sav profit zajedno sa 50 eura možete podići nakog određenog obima trgovanja.

"Bez sumnje, uspjeh Snapchata će ovisiti od broja korisnika što je slučaj i kod drugih internet kompanija. U stvari, od kraja lipnja 2015. godine do kraja 2016., broj dnevno aktivnih korisnika Snapchata je narastao za čak 68%, sa 94 na 154 milijuna.

Ipak, izgledi budućega rasta broja korisnika mogu predstavljati izazov nakon što je tijekom druge polovice 2016. godine njihov broj porastao za mizernih 5 milijuna što je bilo daleko ispod 15 milijuna koji predstavljaju prosjek", navode iz Fortradea.

Brand Snap je trenutačno vredniji od Twittera, Ferrarija i American Airlinesa.

"Tijekom 2016. godine čak 98% prihoda kompanije došlo je od oglašavanja. Prihodi tijekom prošle godine su ostvarili značajan rast na 404.4 milijuna dolara, premda su bili praćeni i rastom operativnih troškova od 520.4 milijuna dolara’, kažu u Fortradeu. 

Fortrade Ltd je autoriziran i reguliran u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Možete izgubiti sva sredstva, no ne više nego što imate na računu za trgovanje. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta. Fortrade ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene