Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najdraža mu kosilica

Kako krokodil od pola tone grize sve pred sobom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pet metara dug i 500 kilograma težak krokodil Elvis zadaje probleme zaposlenicima jednog australskog zološkog vrta.

Krokodil Elvis iskoristio je nepažnju zaposlenika zološkog vrta i u trenutku zagrizao kosilicu. Prilokom hvatanja tog metalnog 'plijena' ispala su mu dva zastrašujuće velika zuba.

Pročitajte i ovo Komemoracija za žrtve brutalnog napada u Sydneyju Ubijeno šest osoba Napadač iz Sydneyja ciljao je žene: "Snimke govore same za sebe" Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Poznat policiji Napadač iz Sydneyja imao mentalnih problema, u trgovačkom centru ubio pet žena i zaštitara

'Njegovi zubi su nenormalno veliki. Našem starom krokodilu Ericu zubi su bili upola manji i doista ne znamo zašto su tako veliki', u čudu kaže voditelj Zoološkog vrta Tim Faulkner. No, kako to već biva kod krokodila, narasti će mu novi zubi. Naime oni ih tokom života mogu 'izmjeniti' na tisuću.

Zaposlenici imaju itekakvih problema zbog Elvisove, prirodno, divlje naravi. Naime ulovljen je u sjevernoaustralskom gradu Darwinu gdje je neprestano napadao ribarske brodove. Nakon toga su ga premjestili na farmu krokodila no i ondje je bio 'nestašan' i stalno ubijao ženke. Sada je sam u svojem boksu no očito ni ondje ne miruje. I sve je dobro dok kosilicu ne pokuša zamijeniti nekim neopreznim radnikom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene