Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Komičar o tekmi

A što kaže Ćiro? S Brazilom će biti takav masakr da će Andrija Jarak izvještavati sa stadiona!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Komičar Mišo Sorić poznat po imitacijama javnih osoba, na Youtubeu je objavio video povodom večerašnje utakmice Hrvatska - Brazil.

Komentar Ćire Blaževića o bilo kojoj utakmici na svijetu uvijek je prava poslastica za sve nogometne fanove, ali i one koji to nisu, a nema te utakmice za koju se toliko čeka komentar velikog Ćire kao za večerašnji sudar titana - Hrvatske i Brazila.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Hit na internetu FOTOGRAFIJE IZ BRAZILA: Navijači iznenadili sve nakon utakmice Slika nije dostupna Morate poslušati VIDEO Ovako je zvučao Sao Paulo na dan utakmice Brazil - Hrvatska

No, umjesto Ćire na Youtubeu se pojavio klip komičara Miše Sorića, koji je umjesto Ćire prokomentirao tekmu, a na tome bi mu čak i Ćiro mogao pozavidjeti.

Sine Mišo, sjedi pet, jer ne znamo koga si bolje 'skinuo' - Ćiru, Luku Modrića, Joea Šimunića, Zorana Mamića ili Davora Gjenera. A i Andrija Jarak, reporter Nove TV se odlično uklopio u ovaj skeč koji nam doslovno tjera suze na oči. Pogledajte video!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene