Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šokirana majka snimila

Kad ostavite djecu samu...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Majka koja je djecu ostavila same da bi otišla na wc, nakon povratka u sobu zatekla je pravi nered. Dva dječaka sobu su zasuli brašnom.

Soba je izgledala kao da se u njoj dogodila snježna oluja. 'Kao da se u njoj ispovraćao snjegović', komentirala je žena u šoku. Andrew i Jack zaigrali su se s brašnom i njime zasuli cijeli dnevni boravak.

Pročitajte i ovo Cijene ekskurzija; ilustracija - 1 Cijene samo rastu Sezona krizmi, pričesti, maturalaca i ekskurzija - sve je poskupjelo: Pogledajte na čemu se ne štedi Ilustracija Od 11 do 15 godina Djeca u divljačkom pohodu pilama, sjekirama i maljevima devastirala kuću: Iščupali slavine, crtali grafite, palili, razbijali...

Iako ona šokirano izgovara 'o moj bože', djeca isprava ne obraćaju pažnju na njezinu zabrinutost, i razigrano joj govore neka pogleda kako 'divno' soba sada izgleda. Tek kasnije je pitaju zašto je uzrujana.

Nakon što je objavila video na you tubu majka je napisala: 'Nisam se osjećala dobro i u toaletu sam ostala duže nego inače. Tijekom tog vremena moja dva sina, stara jednu i tri godine otvorili su vreću brašna i uništili kuću.'

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene