Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Na stol i udri

Kada je bal: Ravnateljica zatvora častila kažnjenike erotskim plesom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Situacija u zatvoru koji Giraldo Ossa vodi je zastrašujuća. Golem je broj bolesnih, mnogi pate od tuberkuloze ili su zaraženi virusom HIV-a.

Claudia Patricia Giraldo Ossa, ravnateljica zatvora Villahermosa u kolumbijskom gradu Caliju, našla se u središtu skandala zato što su do javnosti doprle fotografije na kojima se jasno vidi da se nedavno baš lijepo zabavljala s kažnjenicima.

Pročitajte i ovo Zatvor Padinska Skela Robijao zbog 250 eura Stravičan zločin u susjedstvu: Završio u zatvoru zbog petarde, cimeri ga silovali drškom metle, tjerali da pije mokraću i na kraju ubili Zumba maraton u Splitu - 2 Maraton zumbe Ljuljale se Prokurative: Profesionalcima su se pridružili i slučajni prolaznici - ''Za ovo trebaju samo dobra volja i energija''

Dama se u jednom trenutku na poziv zatvorenika popela na jedan od stolova te ih je počastila tverkanjem, erotskim plesom koji je unatrag par godina postao planetarno popularan ponajviše zahvaljujući glazbenoj industriji.

Ekskluzivno: Snimka iz zatvora prikazuje posljednje trenutke Bojanovog života

Je li se previše opustila odlučit će disciplinska komisija, ali njezin se potez zasigurno neće svidjeti novome ministru pravosuđa Jorgeu Londonu, koji je prije samo nekoliko tjedana zatražio da se proglasi izvanredno stanje u zatvorima zbog užasno puno nasilja i zloporabe droge.

Situacija u zatvoru Villahermosa također je zastrašujuća, pogotovo u pogledu zdravstvenog stanja. Naime, u zatvoru trenutačno boravi 798 zatvorenika kojima je potrebna medicinska pomoć, a golem dio njih boluje od tuberkuloze ili je zaraženo virusom HIV-a.

Pogledajte u nastavku kako je izgledala zabava na kojoj je Ossa sudjelovala, ali i kako je to izdržavati kaznu u Villahermosi, u kakvim to uvjetima borave kažnjenici.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene