Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Koji neugodnjak

Kad intimna poruka ode pogrešnoj osobi...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kroz život se čovjek puno puta nađe u različitim neugodnim situacijama, no među one najneugodnije zasigurno spada i ona kada poruku eksplicitnog sadržaja zabunom pošaljete krivoj osobi.

Ako ste među onima kojima se dogodilo da njihova poruka eksplicitnog sadržaja stigne krivoj osobi, niste sami. Naime, posljednje istraživanje u Velikoj Britaniji je pokazalo da je jedan od sedam Britanaca svoju poruku takvoga sadržaja slučajno poslao krivoj osobi, piše Daily Mail.

Ono što je posebno zanimljivo jest da četvrtina tih poruka ima sadržaj povezan sa seksom. Svi ispitanici koji su poslali tekstualnu poruku krivoj osobi, upitani su kako su reagirali kada su shvatili što su učinili.

>>
Sjećate li se mobilnih uređaja iz prošlosti? Evo prilike za to!

Njih 44 posto je pogrešku priznalo te se ispričalo slučajnom primatelju, dok je čak 39 posto ispitanika ignoriralo to što se dogodilo, a 11 posto ih je išlo toliko daleko da su se pretvarali da je poruka bila namijenjena upravo osobi koja ju je i dobila. Većina, čak 77 posto, takve je poruke slala pod utjecajem alkohola.

Od ukupnog broja, 19 posto ispitanika je reklo da su i oni sami  primili seksualno eksplicitne poruke koje im nisu bile namijenjene. 'Ovakvi rezultati su nas natjerali da se zapitamo koliko su ljudi skloni slati takve tekstualne poruke i fotografije za koje ne žele da ih vidi bilo tko osim osobe kojoj su namijenjene', kazao je glasnogovornik MobileInsurancea, koji je provodio ovo istraživanje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Hrvoje Krešić U Dnevniku Nove TV Ne propustite posljednje i najrelevantnije predizborno istraživanje Crobarometar 25.03.2024. - 2 DONOSI DNEVNIK NOVE TV Novi Crobarometar: Istraživanje otkriva je li Milanović uspio srušiti rejting HDZ-u i koga bi građani radije za premijera

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene