Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podijeli osmijeh s Plidentom u DM-u

Jubilarna Plidenta za 20-u godišnjicu Drogerie Markta u Hrvatskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Plidenta čestitala Drogerie Marktu 20. rođendan specijalnom jubilarnom pastom

Pročitajte i ovo PR Oglas Broj kupnji u dm-u u prošloj poslovnoj godini premašio 30 milijuna Ilustracija Iz predostrožnosti Povlači se grickalica, može sadržavati aflatoksine

Povodom 20-og rođendana Drogerie Markta Plidenta je proizvela jako specijalnuuuuu jubilarnu zubnu pastu koju će dobiti svi kupci koji u ponedjeljak, 9. svibnja, na DM-ov rođendan posjete bilo koju poslovnicu u Hrvatskoj. Plidenta ovom pastom čestita DM-u na dvadesetogodišnjem doprinosu razvoju kozmetike u Hrvatskoj. Dođite u ponedjeljak, 9. svibnja u DM i podijelite osmijeh s Plidentinom čestitkom. Cijeli svibanj Plidentu u Drogerie Marktu možete kupiti po iznimno povoljnim uvjetima.

'Jedan osmijeh ne košta ništa, a donosi mnogo. Ne traje dulje od jednog trena, a sjećanje na njega ponekad je vječno. Brižljio biramo proizvode da našim kupcima svakodnevno osiguramo najbolju kvalitetu i osmijeh na licima. Plidenta koju vam darujemo za vaše dvadesetogodišnje povjerenje u Drogerie Marktu stvorena je za zdravlje i lijep izgled zubi. Kažu da je osmijeh ono što omogućava zubima da dišu. To smo mi. Plidenta i DM'.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene