Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon 12 sati leta

NIJE USPIO: Balonima htio preko Atlantika!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki avanturist Johnathan Trappe, koji se jučer putem 370 običnih balona punjenih helijem otisnuo na put preko Atlanskog oceana, nije uspio u svom avanturističkom poduhvatu.

Johnatan Trappe, koji se za svoj pothvat pripremao pune dvije godine, bio je prisiljen sletjeti poslije samo 12 sati leta, piše ABC News. Krenuo je iz Mainea, a problemi su počeli s balonima baš kada se približio Newfoundlandu u Kanadi gdje je prisilno sletio. Kazao je kako je mislio da će umrijeti, no na svu sreću, sigurno je sletio.
>> S preko 300 običnih balona otisnuo se na put preko Atlantika

'Sigurno sam sletio na alternativnoj lokaciji i ostat ću ovdje preko noći', napisao je Trappe na svom Facebook profilu nakon slijetanja.

Kanadska policija i služba za spašavanje ga traže u šumi u Newfoundlandu. Ukoliko ga večeras ne pronađu, avanturist će morati provesti još jedan dan u šumi koja je dom crnih medvjeda.

  Pročitajte i ovo Screenshot U susjedstvu VIDEO Pilot pokazao kako izgleda slijetanje aviona na aerodrom kroz gustu maglu: "Imali smo sreće" Avion Drama na nebu Avion nije uspio sletjeti na aerodrom: Kružio je nebom, a cijelo vrijeme kotači su bili spušteni

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene