Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bliski susret

Joggirajući naletio na jednu od najsmrtonosnijih zmija svijeta!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ovisno o zemljopisnoj lokaciji na kojoj se nalazite, inače dobre po zdravlje aktivnosti poput jogginga, mogu biti opasne po život, u što se osobno uvjerio bloger Astrosailor22.

'Da tropski otoci osim ljepota kriju i opasnosti, mogao sam se uvjeriti pred par dana prilikom trčanja. Da izbjegnem gužvu na biciklističko-šetalačko-trkačkoj stazi uz rijeku Xindian, obično trčim nakon 22 sata.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tijekom leta VIDEO Panika u avionu: Iz pretinca iznad glava putnika provirila zmija Slika nije dostupna Blogeri nadiru Društvene mreže nisu uspjele iskorijeniti ljude koji se znaju literarno izraziti, ova knjiga je dokaz

Dakle, krenem trčati, prođem kroz par tamnih područja, još se dosta smeća i granja povlači po stazi, i nakon kojih pet kilometara me, na srećom osvijetljenom dijelu staze, iznenadila zmija sklupčana tek na dva metra od noge - sreća da sam u tom momentu gledao dole a ne naokolo', napisao je na Blog.hr-u u svom zadnjem postu bloger Astrosailor22 koji trenutačno živi na Tajvanu.

A u kakvoj se opasnosti našao je doznao tek kasnije kada je uz pomoć jednog svog prijatelja identificirao zmiju kao prugastog kraita, izuzetno smrtonosnu otrovnicu koja slovi za najotrovniju zmiju van Australije, te je specifična baš po tome što za vrijeme noćnih sati izuzetno agresivna i 'napadački' raspoložena.

Tako se bloger Astrosailor22 osobno uvjerio da inače bezopasne aktivnosti poput jogginga u nekim dijelovima svijeta mogu biti – opasne po život! Kako je protekla čitava avantura blogera Astrosailor22 pročitajte u njegovom zadnjem postu na Blog.hr!

 

Dragi čitatelji, uključite se i 'zaplivajte' blogerskim vodama na Blog.hr-u, gdje u samo nekoliko klikova možete otvoriti svoj blog i upustiti se u blogersku avanturu, a vaše najbolje uratke objaviti ćemo na našim stranicama Dnevnik.hr-a!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene