Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U humanitarne svrhe

VIDEO Preplivao 35 kilometara vukući za sobom tonu cigle!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Amerikanac Jim Dreyer uspio je preplivati jezero na granici SAD-a i Kanade. Za to mu je trebao 51 sat, a za sobom je vukao tonu cigle.

Jim Dreyer, poznatiji pod nadimkom 'Morski pas', krenuo je u ponedjeljak na putovanje od 35 kilometara preko jezera St.Clair, a završio ga je u srijedu u Detroitu, prenosi Kurir.

Pročitajte i ovo Ilustracija Iscrpljeni vatrogasci Zombi požari usred zime stvaraju goleme probleme u Kanadi: Stručnjaci objasnili koliko su opasni Ubojstva u Kanadi istraga policije Horor u Kanadi: Muškarac (29) ubio pet članova obitelji, među njima i dvomjesečnu bebu

Planirao je otplivati dionicu za dvostruko manje vremena, ali omeli su ga valovi koji su bili veći od jednog metra.

Cigle su bile u dva mala čamca koje je vukao za sobom, ali do cilja je dovukao samo jedan. Ovime je htio sakupiti novac za neprofitnu organizaciju 'Habitat for humanity' te za pomoć gradu Detroitu koji je nedavno bankoritrao.

>>Novi HIT: Djevojčice upisuju školu za sirene!

Valja napomenuti da je ovaj 49-godišnji plivač plivao bez ikakve pratnje te je rekao da neće izlaziti iz vode sve dok ne dopliva do obale. Inače, Dreyer je već preplivao svih pet velikih jezera na američko-kanadskoj granici.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook   

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene