Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Jelena Rozga svečano otvorila „Seat Poker Tour“ u Golden Sun Casinu Zagreb

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U subotu, 16. siječnja 2016., kraljica hrvatske estrade i zaštitno lice SEAT Hrvatska, pjevačica Jelena Rozga, svečano je otvorila „SEAT Poker Tour“, poker ligu s najvećim brojem igrača u Hrvatskoj, koja se u Golden Sun Casinima Zagreb i Osijek održava pod pokroviteljstvom SEAT Hrvatska.

Najbolji igrač u ligi osvojit će atraktivan automobil SEAT IBIZU, koju je Jelena, kao SEAT-ovo zaštitno lice, nakon što smo taj model auta mogli vidjeti i u Jeleninom novom spotu za pjesmu „Otrov“, predstavila ispred hotela Antunović.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VRUĆI METAL Nova Seat Cupra R – jesu li španjolski konji brži od japanskih za novi rekord Nürburgringa? Slika nije dostupna VRUĆI METAL Novi veliki SEAT zvat će se Tarifa!? Vi to ovdje možete promijenti

Poker, kao najtraženija društvena igra, koji je s obzirom na popularnost na najboljem putu da postane olimpijski sport, i koji samo u Hrvatskoj igra više od 50.000 ljudi, lansiranjem SEAT Poker Tour-a spojio je atraktivan automobilski brand koji promiče sportski duh i mega popularan vid zabave, ili kako je sama Jelena na otvorenju rekla, citirajući jedan od svojih hitova: Imamo Dobitnu kombinaciju!

Jelena se otvorenjem SEAT Poker Tour-a tako pridružila svjetskim zvijezdama, kao što su Raphael Nadal, Boris Becker, Cristiano Ronaldo i drugi, a koji sudjeluju u promociji pokera kao zabavne društvene igre.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene