Obavijesti Video Pretražite Navigacija
30 godina laži

Jedna poruka na Facebooku ovoj je ženi u potpunosti promijenila život

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trideset godina - toliko je trajala laž u koju je vjerovala Moira Kavanagh iz Velike Britanije.

'Tvoj otac je oženjen mojom majkom. Imaju tri sina. Ja sam jedan od njih' - tako je glasila poruka koja je šokirala 21-godišnju Beth Kavanagh iz Velike Britanije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Novi skandal u Vatikanu Godinama zataškavali da jedan od najpoznatijih svećenika ima dijete! Slika nije dostupna 'Prevarant i ženskar' Izlazio sa svima u isto vrijeme: Bivše partnerice razotkrile ga na Facebooku

Znala je, naime, da je njen otac bio već jednom oženjen prije no što je upoznao njenu majku Moriu i da je s tom ženom imao djecu s kojom ona nikada nije bila u kontaktu. No, isto tako, mislila je kako se njen otac davno razveo od prve žene. Tako je bar njima rekao.

Istina se pokazala drukčijom. 61-godišnji Kevin već 28 godina živi dvostruki život pod izlikom čestih službenih putovanja. 'Polubrata sam pronašla na Facebooku, izmijenili smo nekoliko poruka kad mi je rekao kako tata pola vremena živi s tom drugom obitelji. To je bio pravi razlog zašto sve ove godine nije oženio moju majku. A govorio joj je kako im ne treba skupi komad papira koji će dokazati njihovu ljubav', ispričala je Beth.

Varao ženu, pa postao žrtva iznude: Požuda ga stajala skoro 100.000 kuna

Nakon gotovo tri desetljeća ove dvije obitelji konačno su saznale zašto njihov otac i suprug nikada s njima nije provodio neke blagdane te zbog čega je propuštao brojne rođendanske zabave. Laži koje je servirao Beth, njenoj majci Moriji i sestri Lauren jednake su onima koje je govorio svojoj prvoj ženi i njihova tri sina, piše Daily Mail.

Kad ga je Moria pokušala suočiti sa svime, nije se javljao na mobitel pa mu je poslala poruku sadržaja 'Znam tvoju tajnu. Ne vraćaj se kući'.

'Žao mi je. Pokušao sam učiniti dobro svima, ali pogriješio sam u mnogo toga. Ja nisam loš čovjek. Snosit ću posljedice, možda ću i izgubiti sve, ali to je moja greška i to je ono što zaslužujem', odgovorio joj je Kevin.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene