Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ona je zakon

Jedna 'mala plava': Doista je policajka i privest će vas ako ćete biti zločesti!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Atraktivnu Njemiczu u ovom trenutku samo na Instagramu prati 145.000 ljudi!

Tek što smo na portalu predstavili Jima Colwella, novog šefa policije u Devonu, kojem se tisuće Engleskinja prijete da će zbog njega početi činiti zločine kako bih ih priveo i vezao lisicama, na društvenim je mrežama opet jedno 'lice od reda' postalo hit.

Pročitajte i ovo Ilustracija Općina Stara Gradiška U šumi pronađen ženski leš Napad na svećenika u Sydneyju Istraga u tijeku Izbo biskupa zbog vjerskog ekstremizma, premijer hitno okuplja sigurnosne službe: "Mogu biti sretni što su živi..."

Ovoga puta za tu će 'osobu od zakona' zasigurno biti zainteresiranija naša muška publika budući da je riječ o izuzetno atraktivnoj Njemici.

Uhitite me i pretražite, policajče: Žene poludjele za novim šefom 'plavaca'

Dakle, dragi naši, upoznajte u slici i videu Adrienne Koleszár, 31-godišnju policajku, kojoj uniforma prokleto dobro stoji.

Gdje točno služi Koleszár na svojim društvenim mrežama nije napisala, no malo 'guglanja' nam je pomoglo da je pronađemo u Dresdenu.

Pa sretnete li je u tom gradu, lažite je uz osmijeh na koju minutu da nemate uz sebe osobnu kako bi što duže ostala uz vas, ali pritom pazite da ne kažete ništa što bi je moglo naljutiti jer bi vas to moglo dovesti u nevolje kakve, vjerujte, ne želite. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene