456746
456746
456746
456746
456746

Jedinstvena prilika za brak i zaradu: Udomite i vi Amerikance koji bježe glavom bez obzira od Trumpa

  • , 11.11.2016., 13:27
  • Autor:
  • komentara

Amerikanci su u izbornoj noći srušili stranicu kanadskog ureda za imigraciju, u jednom trenutku na toj ih je adresi bilo sto tisuća!

 
 
 
 
Šveđanin je kasnije kazao da se samo šalio (FOTO: Screenshot)
Šveđanin je kasnije kazao da se samo šalio (FOTO: Screenshot)

Umjesto da sa strane šutke promatra razočaranje mnogih Amerikanaca time što je Donald Trump izabran za predsjednika, 30-godišnji Šveđanin Gustav Hallén odlučio je iskoristiti priliku i baciti se u poduzetničke vode.

Na internetskom servisu eBay ponudio je svoju ruku (uz nju ide i državljanstvo, op.a.) za 50 tisuća američkih dolara (345 tisuća kuna), ali je ostao kratkih rukava jer su mu administratori stranice ubrzo uklonili oglas.

Hallen, inače fotograf i instruktor surfanja, kasnije je izjavio da oglas nije bio ozbiljan i da je njime samo htio nasmijati prijatelje na društvenim mrežama, ali se čini da bi se iz njegove šale moglo izroditi nešto ozbiljnije.

Samaca diljem svijeta ima napretek, a očajnih Amerikanaca željnih odlaska u drugu državu poprilično. U tom kontekstu podsjetimo da su u izbornoj noći srušili stranicu kanadskoga ureda za imigraciju, odnosno da ih je u jednom trenutku na toj adresi bilo čak stotinu tisuća! 

Pogledajte u nastavku kako je izgledao Hallenov oglas, a i ne recite dvaput da Šveđanina ne bi zaintrigirala kakva kolegica surferica s kalifornijskih plaža da mu se javila. Malo sutra bi tada tvrdio da je sve bila samo šala. 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se