Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez grižnje savjesti

Evo kako smršaviti uz keksiće, čokoladu i sladoled!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Možete li se oduprijeti kolačima nakon obroka, sladoledu ili ukusnoj čokoladi? Ako je vaš odgovor NE, neka tako i ostane, jer zaista, ne trebate zatvarati oči pred ukusnim kolačima, niti vas ne treba gristi savjest zbog toga. Možete smršaviti bez odricanja slatkog grijeha!

Čudesni sastojak

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kombinacija za mršavljenje koja šokira znanstvenike! Slika nije dostupna Nova formula Kombinacija za mršavljenje koja šokira znanstvenike

Poznajete li moć zelene kave? Za taj čudesni sastojak Dr. Oz tvrdi da djeluje iako nismo fizički aktivni. Zelena kava za razliku od prženih zrna sadrži iznimnu količinu klorogenične kiseline. Taj snažan antioksidant usporava razgradnju glukoze nakon obroka i time:
• smanjuje apetit,
• sprječava gomilanje masnoća,
• oblikuje vitku liniju,
• utječe na gubitak kilograma.

Zelena kava s ojačanim učinkom

Probali ste smršaviti sa zelenom kavom ili ste na pragu da je pokušate? Ne zadovoljite se sa proizvodima koji sadrže samo zelenu kavu! U Sensilabu su napravili proizvod koji je namijenjen svima koji se teško odupiru slatkišima, i napravili inovativnu kombinaciju prirodnih sastojaka koji sprječavaju razgradnju konzumiranog šećera.

Moć zelene kave je ojačana sa slijedećim prirodnim sastojcima:
• Gymnema sylvestre koja smanjuje kaloričnu vrijednost konzumiranih slastica
• Bijela murva ili bijeli dud koji smanjuje apetit
• Kora cimeta, vitamin B6 i krom sprječavaju prekomjeran porast šećera u krvi

Od 16.4. dostupno i u Hrvatskoj

Čokolada, keksići, sladoled…svega toga bi se trebali odreći ako želimo smršaviti, no vjerojatno i to ne bi bilo dovoljno. Zato proizvod SlimGo Sugar Blocker na prirodan način uništava kalorije i smanjuje potrebu za slatkom hranom.

Naručite ovdje, budite među prvima! >>

 

Proizvodi Sensilab su vrhunske kvalitete i smatraju se svjetskim inovacijama na području hrane i dodataka prehrani. Rađeni su u skladu sa standardima GMP i rezultati su napornog rada stručnjaka koji se trude omogućiti ljudima bolju kvalitetu života.
Od sada više ne trebate osjećati grižnju savjesti kada pojedete komad torte, niti ne trebate brinuti za viška kilograma, jer SlimGo Sugar Blocker će se pobrinuti da svakim danom potreba za slatkim bude sve manja i manja.

KLIKNITE i naručite ojačanu formulu zelene kave >>
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene