Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otkrio zašto!

Jedan je od najbogatijih Slovenaca, a nema tajnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Kada bih ja imao tajnicu, onda bi je i drugi željeli imati i tome ne bi bilo kraja', pojasnio je Sandi Češko zašto nema ono što si danas svaka tvrtka može priuštiti.

Sandi Češko drugi je najbogatiji Slovenac koji u tvrtki Studio Moderna zapošljava 7000 ljudi, ali među njima nema tajnice.

'Kada bih je ja imao, onda bi je i drugi željeli imati i tome ne bi bilo kraja', rekao je biznismen koji je prošle godine bio i najbogatiji u 'deželi'. Njegova imovina procjenjuje na 390,7 milijuna eura, za njega radi 7000 radnika, od toga 600 u Sloveniji, ali kavu i čaj na poslu mora si sam skuhati, pišu 24ur.

Pročitajte i ovo Ilustracija U malo više od dvije godine Direktor iz Preloga oštetio tvrtku za više od dva milijuna eura: Novac sebi isplaćivao na račun Irci investiraju u Osijek Ne planiraju stati Irski investitor zapošljava u Slavoniji: "Firma kao takva ulaže u mlade ljude"


PUN MU JE KUFER Slovenac tuži vukove!


'Sve hotele i zrakoplovne letove sam si rezerviram preko interneta, jer je tako jednostavnije', pojasnio je Češko i dodaje kako bi, da ima tajnicu, prvo njoj morao objašnjavati što želi da bi ona to prenosila dalje, a tada bi, kaže, sve duže trajalo i mogućnost da se u nečemu pogriješi bila bi veća.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene