Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Je li ovo najbizarnija izlika za ne plaćanje kazne?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Znate kako se kaže - u laži su kratke noge...

Vjerojatno smo se svi bar jednom u svom vozačkom stažu pokušali izvući od plaćanja kazne. Priče koje bismo smišljali često su vrlo kreativne, no ni približno kreativne koliko ona 43-godišnje Jennifer Crosby s Floride.

Pročitajte i ovo Požar automobila u Prečkom - 1 izvidi još traju Doznali smo čiji je auto izgorio na parkiralištu: "Moglo bi biti ozbiljno" Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta

Nakon što ju je policajac zatekao za volanom bez vozačke dozvole ona mu je umjesto svog dala ime svoje 23-godišnje kćeri i rekla kako pati od rijetke bolesti zbog koje ubrzano stari.

VIDEO Pogledajte kako srpski policajac piše prometnu kaznu

'Rekla je kako kod sebe nema vozačku dozvolu jer je zaboravila torbicu. Potom je vozačica rekla da se zove Christina Topp te da je rođena 15. ožujka 1992. godine. Odmah sam posumnjao u cijelu priču jer je vozačica izgledala znatno starije. Tada mi je rekla da pati od rijetke bolesti zbog koje ubrzano stari', stoji u policijskom izvješću.

Jennifer je nakon nekog vremena ipak priznala da je lagala te je uhićena zbog vožnje bez vozačke dozvole i preuzimanja tuđeg identiteta. Ovo je nije bilo prvo uhićenje. U lipnju je uhićena zbog posjedovanja cracka kojeg je zamotala u foliju i sakrila u vaginu, piše TheStir.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene