Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neobična karijera

Je li njegov posao najgori na svijetu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jednom 48-godišnjem Kinezu ljudi plaćaju da bi ga izudarali.

Kinez Xie Shuiping (48) odlučio je pretvoriti se u ljudsku vreću za udaranje i ljudima ponuditi da mu plate kako bi ga udarili najjače što mogu. Nudi im se na ulicama, u kafićima i noćnik klubovima, gdje im daje priliku da ga tri puta udare šakom u trbuh zahvaljujući čemu mjesečno zaradi oko 1880 funti - dovoljno za pristojan život.

Pročitajte i ovo Policijska traka, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) Teške ozlijede pješaka Nesreća u Puli: Udario pješaka autom, vozio ga na haubi, a onda se zabio u parkirani automobil He Jiankui, Kinesko južno sveučilište znanosti i tehnologije Nezakonita medicinska praksa Stvorio GMO bebe: Kineski znanstvenik koji je šokirao cijeli svijet osuđen na 3 godine zatvora

Neobičnu karijeru počeo je graditi 2004. godine kada je u jednom supermarektu dozvolio publici da ga udara po glavi vinskim bocama. Uskoro je od udaraca počeo zarađivati.

VIDEO Je li ovo najsmješnija svađa koju ste vidjeli?

Svaka 'izvedba' traje dvadesetak minuta.

'Na početku mi je to bilo zabavno i nisam razmišljao da od toga živim. Kasnije sam shvatio da bez novca ne bih mogao živjeti', ispričao je. Od karijere su ga bezuspješno pokušavale odgovoriti supruga i dvije kćeri, piše Daily Mail.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene