Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dokaz 'nevinosti'

Je li muškarac djevac može se saznati po ušima?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žena, koja se bavi akupunkturom, tvrdi da može vidjeti da li je muškarac još uvijek djevac i to po maloj točki na uhu.

Zbog toga je postala slavna u Vijetnamu, gdje je iz zatvora oslobodila tri muškarca, osuđena za silovanje. 54-godišnja Pham Thi Hong borila se za njihovo oslobađanje, jer je bila sigurna da su još uvijek djevci te da nisu krivi za silovanje. U svojoj borbi išla je čak do predsjednika.

Pročitajte i ovo Ilustracija teško kazneno djelo Užas u Dalmaciji: Djed (79) godinama spolno zlostavljao maloljetnu unuku Ilustracija Strašno Djevojčica se onesvijestila tijekom svjedočenja: 17 mladića mjesecima ju je silovalo

'Svi su imali malu crvenu točku na stražnjoj strani uha. Da su imali spolne odnose, točka bi nestala. Već se dugo bavim tradicionalnom medicinom, pa mi je moje iskustvo govorilo da su nevini', rekla je Hong. Njezine tvrdnje bile su čudne čak i za zemlju u kojoj je tradicionalna medicina sveprisutna.

U svojem naumu za ponovno otvaranje njihovih slučajeva čak je i zaprijetila da će se zapaliti. 'Zahvaljujući njoj, istražitelji su ponovno otvorili slučaj koji bi inače ostao zakopan', rekao je Nong Thi Hong Ha, odvjetnik jednog od oslobođenih muškaraca.

Nguyen Dinh Kien dobio je 16 godina za sudjelovanje 20-godišnje žene 2000. godine. Prije četiri godine završio je na liječenju kod Hong, koja je odmah na prvom susretu otkrila točku, piše AP. S njime su za silovanje bila optužena još dva muškarca, pa je pregledala i njih. Ponovno otvaranje slučajeva naredio je predsjednik Nguyen Minh Triet.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene