450861
450861
450861
450861
450861

Jačanje regionalnih timova agencije UM-a

  • , 20.09.2016., 23:14
  • Autor:
  • komentara

Unapređenjem organizacijske strukture i jačanjem timova medijska agencija UM na najbolji način odgovara potrebama klijenata i izazovima dinamičnog medijskog okruženja

 
 
 
 
Mario Lovrić, Managing Director UM Zagreb i UM Ljubljana (Foto: PR)
Mario Lovrić, Managing Director UM Zagreb i UM Ljubljana (Foto: PR)

UM, vodeća medijska agencijska mreža u jugoistočnoj Europi koja posluje u okviru I&F McCann Grupe, odlučila je unaprijediti organizacijsku strukturu s ciljem daljnjeg razvoja usluga, jačanja timova i optimizacije poslovanja. Unapređenjem organizacijske strukture i jačanjem timova, medijska agencija UM na najbolji način odgovara potrebama klijenata i izazovima dinamičnog medijskog okruženja, čime potvrđuje vodeću ulogu u jugoistočnoj Europi.

Mario Lovrić, direktor UM-a Zagreb preuzima vođenje i UM-a Ljubljana. Mario ima dugogodišnje iskustvo u komunikacijskoj industriji i dio je tima UM-a u Zagrebu od 2012. godine. Surađivao je s brojnim kompanijama, gdje se potvrdio kao lider s velikim potencijalom za uspješno vođenje agencijskih timova i uvođenje inovacija u poslovanje. Tijana Stojanović, koja je uspješno vodila UM Ljubljana ubuduće će raditi u UM-u Beograd.

Agencijska mreža UM klijentima nudi objedinjenu regionalnu stratešku uslugu i integrirani tim profesionalaca iz strateškog planiranja u UM agencijama u JI Europi kojima će upravljati Ljiljana Ivošević koja je preuzela poziciju Regional Strategic Director. Kao dio tima UM-a u Zagrebu već 19 godina, Ljiljana je surađivala s klijentima kao što su The Coca-Cola Company, Moolson Coors, VIP i drugi od kojih je prepoznata kao efektivna strateška planerica koja je fokusirana na postizanje najboljih rezultata za klijente.

Sa velikim iskustvom u medijskoj industriji na poziciju Client Service Director za UM Zagreb i UM Ljubljana dolazi Vedran Vereš. Njegova glavna zaduženja bit će izgradnja i daljnje učvršćivanje partnerskih odnosa s klijentima u Hrvatskoj i Sloveniji, vođenje agencijskih timova, kao i aktivno sudjelovanje na new business projektima UM agencija na oba tržišta.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se