Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ljubav u Veneciji

Izveo plesnu točku i zaprosio djevojku pred stotinu oduševljenih turista!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stotine slučajnih prolaznika na središnjem tgu u Veneciji oduševljeno je promatralo romantičnu prosidbu koju je 36-godišnji Danny Burns pripremio za svoju djevojku.

Nasred središnjeg tga u Veneciji, Danny je, predovdeći plesnu skupinu, zaprosio svoju 31-godišnju djevojku Shongah Daly. Danny je s prijateljima plesao na pjesmu 'You make my dreams come true' od Hall and Oates, a oko njih se okupilo stotinjak turista koji su oduševljeno promatrali romantični prizor, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Venecija prijete i visoke kazne Nema više zapreka: Europski grad počet će naplaćivati ulaz turistima Nesreća kod Venecije Vraćali se u Trst Teška prometna nesreća kod Venecije: Prevrnuo se autobus s turistima iz BiH, trideset ozlijeđenih

Ovako nešto nije bilo nimalo lako organizirati. Naime, veliki problem kod pripremanja iznanađenja bila je organizacija za koju Shonagh nije smijela doznati. Zbog toga joj je Danny cijelo vrijeme govorio da ide u teretanu vježbati, a zapravo je išao uvježbavati plesnu točku. Na njegovu sreću, djevojka nije ni slutila što je čeka u Veneciji.'Nisam ni slutila da će ovo pripremiti. Danny je očito bolji glumac nego što sam mislila. To je bio najbolji dan u mom životu', rekla je Shonagh.

>> Pilot djevojci priredio 'dramu' u avionu: 'Dušo ostani mirna...hoćeš se udati za mene?'

Ipak, najveći mu je problem bio izvesti točku nasred ulice zbog toga što su javni nastupi na glavnom venecijanskom trgu zakonom zabranjeni pa se cijelo vrijeme bojao da će završiti u policijskoj postaji prije nego uspije zaprostiti svoju djevojku.'Već sam se zamišljao kako me policajci odvode u lisicama prije nego sam uspio zaprositi Shonagh, ali se, srećom, nisu pojavili i sve je prošlo glatko',prisjetio se Danny.

Budući da je Shonagh pristala postati Dannyjevom suprugom, par je odlučio da će se vjenčati na palubi kruzera na kojem oboje rade kao zabavljači.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene