Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nalaze se kod Jupitera?

Izvanzemaljci s planeta Zeeba u studenom će napasti Zemlju?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki znanstvenici iz slabo poznatog programa 'Potraga za izvanzemaljskom inteligencijom' tvrde da će izvanzemaljci napasti zemlju u studenom ove godine.

Izvanzemaljci s planeta Zeeba će doletjeti na Zemlju s tri golema svemirska broda od kojih najveći ima promjer od čak 320 kilometara. Ostala dva su malo manja, tvrde isti znanstvenici.

Pročitajte i ovo Ilustracija Što to tamo leti? NLO nad Deželom: Kontrola leta otkrila što su pokazali radari na mjestu gdje se pojavila misteriozna svjetlost Ilustracija Misteriozan objekt NLO iznad Slovenije zbunio pilota: "Trenutno prema nama blješti jaka svjetlost"

'Trenutno se ti brodovi nalaze kod Jupitera i sudeći po brzini kod nas trebali stići u studenom', kazao je John Malley, inače vodeća osoba organizacije SETI. Prema njegovim riječima svemirske brodove uočio je sustav HAARP koji se nalazi na Aljaski i čija je osnovna funkcija proučavanje polarne svjetlosti. Brodovi bi, kako tvrdi Malley, trebali postati vidljivi teleskopom čim se približe Marsu. O cijelom otkriću je navodno obaviještena i američka vlada.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene