Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nazvao ga kolega

FOTO Šokirao se kada je vidio što je Apple napravio s njegovom fotografijom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Apple je početkom godine kontaktirao norveškog fotografa radi korištenja jedne njegove fotografije. Sklopili su posao, ali on pojma nije imao za što će točno tvrtka koristiti fotografiju.

Fotograf, Norvežanin Espen Haagensen iznenadio se u utorak tijekom Appleove prezentacije novih proizvoda kada ga je kolega nazvao i obavijestio da tvrtka koristi jednu od njegovih fotografija kao zadanu pozadinu novog iPhonea 6, piše Business Insider.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Istraga o pozadini atentata na Đinđića

Apple je početkom godine kontaktirao Haagensena radi korištenja jedne od njegovih fotografija, no, on nije imao pojma za što će sliku koristiti.

S novim telefonima Apple će oboriti SVE prodajne rekorde!

Fotografiju koja će se naći na milijunima novih iPhonea uslikao je tijekom skijanja u prosincu prošle godine. Malo mu je čudno znajući da će toliko ljudi vidjeti njegov Mliječni put uhvaćen iznad norveške planine, ali ponosan je na svoje postignuće.

Iako nije htio otkriti koliko novca mu je donio ovaj posao, tvrdi da se nije obogatio. Apple je za potrebe svoje pozadine uklonio kućicu koja se vidi na originalnoj fotografiji.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene