Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NEVJEROJATNO

Izgubljeni dijamant vrijedan je 12 milijuna funti - Tko ga pronađe, može ga zadržati!!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dijamant koji je trebao biti lansiran u svemir, pao je na području Gainsbourga. Draguljar čija je ideja bilo lansiranje u svemir, rekao je kako ga osoba koja ga pronađe - može i zadržati!

Nevjerojatna vijest oduševila je stanovnike Velike Britanije. Na području između Lincolnshirea i Gainsbourga pao je dijamant vrijedan čak 12 milijuna funti, a pripast će onome tko ga pronađe.

Pročitajte i ovo Žuti dijamant (Foto: DD Mines) Ima 544 karata U kanadskom rudniku iskopali najveći sjevernoamerički dijamant - velik kao jaje Ovaj mali dijamant u sebi sadrži mineral koji do sada nitko nikada nije vidio (Foto: Nester Korolev/UBC/Live Science) Tražili ga godinama Znanstvenici u transu: Ovaj mali dijamant u sebi sadrži mineral koji do sada nitko nikada nije vidio

Naime, radi se o dijamantu koji je bio montiran na veliki balon helija i trebao je biti lansiran u svemir. No, kada se balon popeo previsoko, eksplodirao je, a dijamant je pao natrag na zemlju. 

Zamislite ovo: Otkriven dijamant veličine Zemlje!

Taj je nevjerojatan čin izveo slavni londonski draguljar  i suosnivač '77 Diamonds' Tobias Kormind kako bi povećao svoj publicitet, prenosi The Independent. 

Civilno vojno zrakoplovstvo procijenilo je kako je dijamant pao otprilike osam kilometara na putu od Lea do Gainsburga. 

Kormind je izjavio kako se nada da će ga uskoro netko pronaći te ga neće pronaći tek naše buduće generacije. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene