Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Manija za mobitelima

Izgubio iPhone pa 'slučajno' napravio dijete ženi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kad izgubite svoj mobitel svašta se može dogoditi, možete propustiti važnu poruku, izgubiti se na putu u restoran ili možda čak vlastitu suprugu učiniti trudnom.

Naime, CNN je sažeo anegdote zaluđenih korisnika mobitela koji se od sprave ne odvajaju niti minute. Željeli su istaknuti kako se u SAD-u razvila takozvana 'državna opsesija'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ovoga se u Appleu boje! Evo što može dovesti do uništenja Applea! Slika nije dostupna iCrime Lopovi obožavaju Appleove proizvode!

>> Apple ide dalje: Jobs predstavio Apple TV i novi iPod

Neobičnu posljedicu gubljenja mobitela opisao je 28-godišnji Doug Wilson koji posjeduje iPhone 4 i iPod Touch. Od telefona se ne odvaja jer, kaže, treba mu za 'fotografiranje i da mu osvijetljuje put'.

Koliko su mladi ljudi u SAD-u ovisni o tehnici govori i anegdota u kojoj je Wilsonova žena uspjela ostati trudna. Naime, jedne večeri Wilson nije mogao pronaći telefon i otišao je spavati. Budući da par nije mogao na telefonu provjeriti suprugine plodne dane trenutno su u iščekivanju rođenja prve djevojčice.

'Još jedan podsjetnik da mi mobitel mora stalno biti u ruci, upaljen i spreman obavijestiti me o novostima, uvijek', napisao je Wilson.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene