Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Izabrana Glavna njuška Westgatea!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najveći shopping centar u Hrvatskoj, Westgate Shopping City, ovu je subotu ponovno bio idealno mjesto okupljanja i vrhunske zabave za posjetitelje. Svi ljubitelji životinja mogli su povesti sa sobom svog ljubimca i prijaviti ga na izbor za Glavnu njušku koji se u Westgateu održao već četvrti put za redom.

Na izboru je sudjelovalo mnogo lijepih ljubimaca, a među brojnom konkurencijom titulu Glavne njuške ponio je Ice. Drugo mjesto osvojio je Gru, a treće Moo. Plasiranima na prva tri mjesta su nakon natjecanja uručenje atraktivne nagrade.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dani beba, djece i trudnica u Westgateu Slika nije dostupna Proslavimo zajedno 7. rođendan Westgatea

No, proglašenje pobjednika nije značio i kraj zabave jer Westgate je za posjetitelje pripremio pregršt događanja tijekom cijelog vikenda.

Tako su, osim u druženju i zabavi s ostalim vlasnicima pasa i njihovim ljubimcima, posjetitelji mogli posjetiti i međunarodnu izložbu mačaka te Sajam kućnih ljubimaca gdje su ih čekali korisni veterinarski savjeti, zabavni program i proizvodi za ljubimce po posebnim pogodnostima.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene