Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neodoljivi kućni ljubimac

Istinita priča o vrani koje se panično bojala - visine!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok većina ljudi za mezimca ima psa ili mačku, iz Lijepe naše vam donosimo priču o iznimno neobičnom i super simpatičnom kućnom ljubimcu.

'Godinu i pol živjela je s nama kao dio obitelji vrana koju smo spasili kad je kao malena ispala (ili bila bačena) iz gnijezda. Nije se obazirala na vrane koje su prolijetale iznad vrta s maslinom koju je 'uzela' kao svoj dnevni boravak. Nije letjela, ne zato što nije mogla, već stoga što se bojala...panično, visine.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Birokratski jezik Odgovor Ministarstva branitelja koji će vas nasmijati! Slika nije dostupna Ukoričena Tessa K. 'Samosanacije': Prva knjiga blogerice Suzane Matić

I, da bi ostala na zemlji, sama si je grizla repno perje, pa svaki puta kad bi se uputila u šetnju morali smo po nju. Bilo to u susjedov vrt s grožđem , ili na stablo jabuke dvadesetak metara dalje. Naravno, kad se jednom uspjela popeti (poletjeti) na krov zgrade preko puta, komentar mojih bližnjih bio je, 'Hajde ti sad na krov pa joj objasni i primjerom pokaži - kako se leti'. Naravno da nisam.

Cijeli dan i cijelu noć proboravila je na tom krovu, sve dok pored nje nisu prošle dvije veeelike vrane, stale do nje i prišapnule joj...da je svijet velik i da je ona ipak ptica, a ne neko tamo prizemno stvorenje - bez krila', napisala je na Blog.hr-u u svom zadnjem postu blogerica Alfa Vučica, opisujući svojeg neobičnog i izuzetno simpatičnog kućnog ljubimca – vranu.

Alfa Vučica je nastavila da se njezina mezimica ipak odlučila okušati u 'normalnom' životu jedne vrane, no na kraju je priča dobila happy end završetak koji će rijetko koga ostaviti ravnodušnim.

A kako je završila avantura neodoljivog kućnog ljubimca blogerice Alfa Vučice, pročitajte u njezinom zadnjem postu na Blog.hr!

 

Dragi čitatelji, uključite se i 'zaplivajte' blogerskim vodama na Blog.hr-u, gdje u samo nekoliko klikova možete otvoriti svoj blog i upustiti se u blogersku avanturu, a vaše najbolje uratke objaviti ćemo na našim stranicama Dnevnik.hr-a!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene