Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Govoreći o očitom

Ispred kamera mu obznanili da nije otac ove djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U televizijskom showu Maury mnogi su ljudi otkrivali šokatne stvari, no izvjesnom Jamesu možda i nije trebalo gostovati u emisiji.

Naime, već mu je na prvi pogled odavno trebalo biti jasno da nije otac blizanaca, ali unatoč tome je došao u studio kako bi mu Maury Povich priopćio rezultate DNA testa.

Pročitajte i ovo Akcija 30 dana mekanog kutka - 4 "30 dana mekanog kutka" Mentalno zdravlje djece: "Možemo govoriti o svojim emocijama o kojima inače ne možemo pričati tijekom nastave" Djeca u pojasu Gaze živima prijeti glad U Pojasu Gaze poginulo više od 13.000 djece: "Zbog neishranjenosti nemaju čak ni snage za plakanje"

Doduše, priznao je da su ga od rođenja Stormy i Jamisona progonile sumnje, ali i istaknuo kako je oduvijek htio vjerovati na riječ zaručnici Amandi koja ga je uvjeravala da ga nikad nije prevarila.

Amanda je i po objavi rezultata ostala dosljedna ulozi nevinašca i žrtve, dok je James kratko potvrdio da mu je namjera i dalje se brinuti o djeci.

Par je gostovao u showu još prošle godine, međutim snimka je tek danas postala viralni hit na društvenim mrežama. 

Dodajmo priči da zbog recesivnog gena uvijek postoji mogućnost da bijeli par dobije tamnoputo dijete (ili obrnuto), ali da su šanse za to jedan prema milijun, odnosno još manje ako su u pitanju blizanci.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene