Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ljubav boli

Ispljuskao ga po stražnjici jer je spavao s njegovom kćeri

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ljutiti otac odlučio je kazniti mladića koji je spavao s njegovom maloljetnom kćeri. Dao mu je na odabir dvije opcije: da ga istuče ili nalupa po stražnjici. Mladić se odlučio za drugu opciju, a snimka je postala hit na internetu.

Uplašeni mladić htio se nasloniti preko ograde kako bi odslužio kaznu, ali djevojčin otac zahtijevao je od njega da potrbuške legne na pod i spusti hlače. Obećao je kako ga neće udarati u međunožje niti cipelariti, već samo dobro nalupati po guzi.

Pročitajte i ovo Bruna Papić, reporterka Dnevnika Nove TV Huligani Čeka li Hajduk najstroža kazna ikad izrečena? Evo kada stiže odluka: "Postoji velika mogućnost..." Prometni policajci lažno izdavali kazne za prekršaje Podignuta prijava Kakva akcija! Dvojica policajaca vozačici USKOK-ova auta pokušali naplatiti nepostojeći prekršaj

>> VIDEO: Vlasnik trgovine nalupao lopova po guzi

>>Neki i dalje smatraju da djeci ponekad treba 'dati po guzi'

Mladić je legao na travu i jedva istrpio 21 snažan udarac po goloj stražnjici. Požalio se kako sada neće moći sjediti, a otac djevojke mu je rekao da je 'dobio isto što i moja kći', te dodao kako može biti sretan što ga nije prebio i prijavio policiji za silovanje.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene