Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nisu dobro 'guglali'

ISIS-ovi hakeri mislili da ruše Google, ali su se gadno zeznuli

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
ISIS-ovi hakeri su umjesto najpopularnije tražilice na svijetu, onesposobili stranicu male indijske tvrke.

ISIS-ovi hakeri okupljeni u grupu CCA (Cyber Caliphate Army) uspjeli su u utorak srušiti krivi Google! Naime, umjesto najpopularnije tražilice na svijetu, onesposobili su stranicu male indijske tvrke koja na radi na adresi addgoogleonline.com i koja lokalnim korisnicima pruža optimizirano pretraživanje.

Pročitajte i ovo Islamska država objavila fotografiju napadača koji su navodno odgovorni za napad u Rusiji Užas u Rusiji Islamska država objavila fotografiju napadača: Ovo su muškarci odgovorni za pokolj u Moskvi Slika nije dostupna DOVEDENO POD KONTROLU Dok se Zelenski obraćao finskom parlamentu, netko im je hakirao stranice vlade

Hakeri su na stranici ostavili pjesmu koja na francuskom jeziku slavi tu terorističku organizaciju, međutim ta objava nije bila dugog vijeka jer se u međuvremenu u priču umiješala druga hakerska skupina "n3far1ous".

Ta je, pak, družina obrisala tragove pripadnika ISIS-a, te na navedenoj adresi i danas stoji njihova obavijest u kojoj poručuju članovima CCA da se, slikovito rečeno, nose.

Hakirali stranicu ISIL-a i na nju stavili reklamu za Viagru

Pripadnici skupine CCA su u posljednje vrijeme harali po britanskim internetskim stranicama, međutim iako se privremeno pod napadom našlo 35 adresa, nisu stradali 'veći igrači'.

Dapače, na neko je vrijeme bila hakirana stranica nekoga japanskog instruktora plesa, a pod napadom se našla i tvrtka koja prodaje namještaj i luminate.

Članovi CCA su nedavno poručili da će uskoro krenuti u rat protiv Facebooka i Twittera jer su im administratori tih mreža obrisali račune.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene